Rådgivning

Morten Uldbæk, Lydbheag, Fohn

LYdBEHAG Rådgivning & Løsninger

Med udgangspunkt i mere end 20 års rådgivningserfaring om lydsystemer sætter jeg en ære i at være en central del i udviklingen af professionelle løsninger, der skaber fundamentet for gode og nærværende lytteoplevelser.

Uanset hvad de fysiske rammer måtte være, vil omhyggelig planlægning kombineret med metodiske lytte- og måletests give dig et resultat, hvor lyd indgår naturligt i helheden og opleves som en behagelig medspiller. For lyd kan nemlig også være en ubehagelig modspiller…

LYdBEHAG handler netop om at identificere, anskueliggøre og i sidste ende afhjælpe de ofte skjulte lydgener, der påvirker os negativt, og få dem vendt til vores fordel, så vi fremmer og udnytter de mange positive effekter, lyd også har, i stedet for.

 

lydbehag-raadgivning-3

Rådgivning

Vi starter med en snak om dit projekt, og finder sammen ud af omfanget. Jeg vil derefter tage et 360-graders blik på rammerne samt planlægge et besøg, hvor akustiske udmålinger foretages.

Baseret på disse målinger udarbejder jeg en anbefaling af hvilke komponenter, du bør overveje. Disse dækker hele lydsignalkæden fra højttalere, forstærkning, eventuel digital processering samt akustiske paneler.

 

lydbehag-loesninger-1

Løsninger

Min rådgivning er fra første færd 100% neutral, og jeg har erfaring med stort set alle brands, som laver de produkter, der indgår i en lydkæde. Alt efter hvad jeg vurderer som den bedste løsning for dig, kan jeg sætte dig i kontakt med leverandører – eller selv være medleverandør på hele eller dele af dit projekt.

LYdBEHAG er nemlig skandinavisk repræsentant for tyske Fohhn Audio, som laver nogle af de bedste løsninger til at reproducere lyd – både indendørs i små såvel som store rum samt udendørs. LYdBEHAG er ofte en aktiv medspiller når de skandinaviske forhandlere og distributører af Fohhn Audio projekterer installationsopgaver.

Da Fohhn Audio er et af de absolut førende brands inden for lydsystemer, er det ofte heller ikke den billigste løsning, du kan få. Så skulle der findes en løsning, som fx grundet en økonomisk ramme er mere egnet til netop dit projekt, så vil det være min anbefaling. Det vigtigste er nemlig, at du får det bedst mulige resultat inden for det budget, du har sat.

lydbehag-skalerbar

At få LYdBEHAG er nemlig ikke en ensidet løsning – den er i høj grad skalerbar. Der findes naturligvis forkromede udgaver, men selv med et begrænset budget kan det gøre en signifikant forskel, at vi sammen tager et blik på dit projekt, før det iværksættes.

Bare det at indtænke akustiske paneler, vælge en forstærker med en bedre egnet DSP-processor eller en anden type højttaler kan uden at ændre voldsomt på det samlede budget være forskellen på en funktionel løsning og en LYdBEHAGELIG løsning!

Skal dit projekt være LYdBEHAGELIGT?