LYdBEHAG officiel repræsentant for Fohhn Audio i Skandinavien

Presse meddelelse fra Fohhn Audio AG:

Som en styrkelse af vores tilstedeværelse i Skandinavien har vi udpeget Morten Laulund Uldbæk / Lydbehag som ansvarlig for forretningsudvikling, salg og teknisk support i Danmark, Norge, Sverige og Finland.
Fohhn Audio AG og Morten Laulund Uldbæk har en 15 år lang historie sammen. I 2015 blev der indgået en aftale med LYdBEHAG om at styrke tilstedeværelsen på det danske marked. I løbet af de sidste 4 år har vi oplevet en positiv udvikling i Danmark. Baseret på denne erfaring tager vi nu de næste skridt og inkluderer Sverige, Norge og Finland til aftalen, som et fælles fokus på Skandinavien.
Morten vil arbejde tæt sammen med vores partnere i de skandinaviske lande samt vores interne teams i Nürtingen og levere produktuddannelse og teknisk support til projekter, for at sikre, at vi imødekommer vores forhandleres, distributørers og slutbrugeres behov i Skandinavien.

Jeg er selvfølgelig enormt glad for den udfordring og tillid der er vist mig fra Fohhn Audio’s side.
Jeg har kendt Fohhn Audio godt igennem mange år og set hvordan virksomheden har udviklet sig. De seneste år er der kommet adskillige nye produkter til og Fohhn Audio’s produktsortiment der tæller både hardware og software, er i dag ganske omfattende.
Om det er til live brug eller installation, til store eller små projekter, ja så findes der egnede produkter og ikke mindst en samlet systemløsning.
Akustikberegning, simulering og systemstyring klares idag også med egne software produkter og løsninger.
Det er en fornøjelse at få mulighed for at hjælpe vores Skandinaviske partnere i de mange forskellige opgaver og projekter der selv sagt kommer med et bredt sortiment.
– Morten
Se mere om Fohhn Audio AG her